torsdag 7. april 2011

Hagemesse på Lillestrøm


Hageselskapets stand har vært godt besøkt.
Første dag er over på Hagemessa på Lillestrøm. På standen til Hageselskapet har det vært en stadig strøm av besøkende. Medlemmer er blitt vervet, og bøker solgt.
En kort runde på messeområdet har det blitt tid til for min del, og én pose med skatter er blitt fraktet hjem – så langt. På standen til Bo Grønt fant jeg tre forskjellige sorter av blodstjerne (Rhodohypoxis). Denne løkveksten fra fjellområder i Sør-Afrika kan overleve på friland i Norge, men den er ikke en sikker staude. Heldigvis oppfører den seg greit under vinteroppbevaring inne.
På Hagemessa er det flere interessante ting å oppleve. I kunnskapsgaten fokuserer flere av utstillerne på fremmede arter, pelargoniaforeningen og fuksiaforeningen har mengder av stiklinger for salg, og du kan få info om bihold eller kjøpe småplanter av de Hagegale.
Messen er åpen fredag 12.00–20.00 og lørdag til søndag fra 10.00–18.00. Tar du turen? Hvis ikke får du følge med på bloggen for flere nyheter, artige tips og inspirasjon fra årets hagemesse.

Tommy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar