onsdag 10. august 2011

Bekymret for været


Logopotta slik jeg hadde tenkt den skulle se ut 14. august

Det er hektiske dager i Hageselskapets administrasjon - påmeldingene til "1000 åpne hager" fortsetter å strømme inn, selv om fristen nå er gått ut. De siste ukene har vi sendt ut hundrevis av pakker med materiell til hagefolk som skal åpne hagen sin. Nå er det bare å håpe at riktig mange bruker 14. august til å gå på hagevandring.
Selv begynner jeg å kjenne presset. Jeg har aldri før brukt så mye tid på pottene og bedene mine. Og på å bekymre meg over været. I dag er det rundt 10 grader og silregn. Det er ikke bra verken for pottene eller de få plantene som fortsatt blomstrer i bedene. Værfolkene har lovet oss sol og smak av sommer igjen i morgen og fredag, men det ser ikke bra ut for helgen.
Tidligere i sommer fikk jeg den ideen å plante en potte i logofargene til "1000 åpne hager". Det jeg ikke tenkte på var at gazana-blomsten bare åpner seg i sol, så blir det regn, har jeg en  potte med lilla farge, men uten oransje. Redningen kan bli en oransje dahlia, jeg kan jo alltids ta en fra den store potta og rett og slett stikke den ned blant det lilla. Uansett, jeg ønsker meg sol og helst varme, slik at vi får en fin dag i hagen. Men blir det kjølig og vått, får det gå det også. 

Jorunn

1 kommentar:

  1. For et kjedelig vær vi har hatt den siste tiden,ekstra kjedelig er det jo for dere som skal ha åpne hager...Men det gjelder å gjøre det beste ut av det,selv om det er mange blomster som selvsagt tar seg bedre ut,uten alt regnet.Ønsker deg lykke til med den åpne hagen:)
    Kommer kanskje litt flere bilder fra hagen din her på bloggen etterhvert???
    Ha en videre god uke og god helg:)
    Klem Caroline

    SvarSlett