lørdag 13. august 2011

Dagen før dagen
Det som ikke er gjort nå, får være ugjort. Jeg har luket og ordnet i staudebedet, tømt kompostbingen, klippet plenen og vannet alle pottene mine. Pluss ryddet i hagen, på terrassen, i boden og i garasjen. Den store squash-planten måtte jeg flytte bort fra terrassen, den var blitt så lang at det var fare for at folk ville tråkke på den. Fruktene er ennå ganske små, men den har fine, oransje blomster.
Nå er det bare å håpe at været blir noenlunde bra (det er meldt litt regn), at det kommer mange folk og at de ikke spør om for mange ting jeg ikke kan noe om. 
Dette blir spennende!

Jorunn

2 kommentarer:

  1. Vel overstått :-) Selv om været var truende og bitte litt vått, var det minst 30-40 mennesker innom hagen i løpet av søndagen. Må tilstå at jeg mistet tellingen i de mest hektiske periodene, siden jeg prioriterte å ta meg av gjestene framfor å telle hoder ;-)

    SvarSlett
  2. Da jeg meldte min hage på til 1000 åpne hager, oppfattet jeg det som at det var mangfoldet og hageglede som skulle vises fram. Min hage er ikke perfekt, og det har jeg ikke noe ønske om at den skal bli heller. Jeg synes det er veldig uheldig at du som en sentral representant fra DnH offentlig går ut med at du har måttet bruke så mye mer tid og krefter på hagen pga arrangementet. Jeg må vurdere nøye om min innsats har vært god nok og om jeg tør melde meg på noe tilsvarende i fremtiden.

    SvarSlett