torsdag 21. mars 2013

En bukett til deg!

-->
-->
Nå er aprilutgaven av Norsk Hagetidend på vei ut til alle dere som venter på våren. Jeg går ut fra at det mange av dere, jeg gjør det i alle fall. Men jeg venter visst forgjeves. I dag var det 10 kuldegrader da jeg gikk til jobben. Sant nok har det blitt noen færre i solskinnet, men vårlig er det definitivt ikke.
Nå håper vi at den utgaven av Hagetidend som dumper ned i postkassene deres de neste dagene, vil gi litt tiltrengt vårfornemmelse. Om ikke annet bør forsidens bukett løfte humøret. Buketten er laget av Anja, med blomster som en fint kan dyrke selv.
Anja Bruland dyrker økologiske snittblomster på friland som hun selger gjennom Blomsterhagen på Abildsø. Hun har mange gode råd til den som vil lage seg en egen skjærehage.
I aprilnummeret møter du også Gøril Fjellet, som har skapt en eventyrlig hage langt inne i skogen i Hedmark. Historiker Mari Marstein forteller om gamle narsisser, mens Wenche Røtterud har vært i Japan under kirsebærblomstringen. Tommy Tønsberg har skrevet er fint portrett av de anvendelige lungeurtene.
Av mer praktisk stoff kan vi nevne en stor sak om å plante i potter, du kan lære om jord og gjødsel, samt sju hele sider med råd og tips under tittelen Hva gjør jeg nå?
Jorunn

1 kommentar:

  1. For ei flott framside....nydelig bukett.
    Gled meg til å lese bladet. Håper det kjem til helga, då blir det helgekos :))
    Våren let vente på seg hos meg også ca. 12 minus om natta då blir det lite tining på dagtid. Men den kjem fort når den først bestemmer seg.

    SvarSlett