tirsdag 12. mars 2013

Vår i regn og sludd
Våren er kommet til London, selv om det ikke føltes slik da vi gikk rundt i Kew Gardens i regn og sludd. Det var kaldt, og det hadde vært kaldt ganske lenge, noe som gjorde at verken krokusteppet eller Daffodil Walk viste seg fra sin beste side. Vi var rett og slett for tidlig ute. Men slik er de jo, et år er våren tidlig ute, andre år drøyer den litt. Men om ikke krokusen og påskeliljene var helt på topp, var det mange andre fine ting å glede seg over: Julerosene, kameliaen, de blomstrende buskene, små, yndige cyklamen og ikke minst: orkidéutstillingen med tusenvis av orkideer i de mest fantastiske oppsatser! 
Dessverre kan jeg ikke vise dere noen bilder av dem, det var så varmt inne i veksthuset at kameraet, som kom inn fra kulden, dugget hele tiden. De bildene jeg har er derfor nokså grå, og viser absolutt ikke hvor fantastisk denne orkidesamlingen var. Dessverre er den over for i år, søndag var siste dag. 
Søndag var også morsdag i Storbritannia. Det er en dag mange tar svært alvorlig. Mor skal i det minste ha en blomsterkvast, gjerne påskeliljer. For andre søndag i mars skal påskeliljene blomstre i hager og parker!
Jorunn


1 kommentar:

  1. Det høres ut som et eventyr, tross alt :-).Der skulle jeg gjerne ha vært! Her er det fortsatt snø og kulde og ikke noe tegn til liv i bedene.Ha en fin uke!

    SvarSlett